PROFESSIONELLA KRANTJÄNSTER

Jag som driver AW Krantjänst AB heter Adam Wojcik och jag har jobbat som kranförare sedan 2007. Jag var alltid intresserad av att driva maskiner samt gillade att skapa en produkt som varar och finns kvar i generationer. Då kom valet av kranyrket väldigt enkelt.

Som anställd började jag min yrkeskarriär i Stockholm på Flens Byggmaskiner, där jag körde både torn och mobila kranar av olika storlekar och märken. Sen fick jag möjligheten att börja på ”hemmaplan” på dåvarande Industrilyft i Borlänge, där jag jobbade med endast mobila kranar av märket Liebherr. Efter Industrilyft så var det dags att hoppa in på Skanska Maskin och Karolinska bygget.

På våren 2016 bestämde jag mig för att starta eget och börja hyra ut mig själv till olika byggprojekt runt om i Dalarna och sedan dess har jag lyckats slutföra flera olika projekt.

I november 2016 anställde jag en duktig kranförare Magnus E. för att kunna täcka behovet vid 2 byggprojekt som pågår 2017/2018.

AW Krantjänst AB är medlem i Maskin Entreprenörerna (ME) och har ett hängavtal med Byggnads. Vi är även medlemmar i Kompetensföretagen inom Almega och därmed kan vi bemanna alla byggprojekt med duktiga kranförare.

Kontakta gärna oss så berättar jag mer om mig som företag samt om hur kan vi hjälpa er med era projekt.